Arhive: Membrii

Paralegal

Alexandra Dicu

Experiență personală și Biografie Alexandra Dicu – Paralegal. Studii: Studentă în cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, care s-a remarcat în cadrul seminarelor organizate de către ELSA Cluj-Napoca înmateria dreptului medical. Realizează activitatea de documentare a literaturii de specialitate șicercetare jurisprudențială.
Citește mai mult

Codruța Musteață

Experiență personală și Biografie Codruța Musteață – Avocat colaborator.  Studii: Licență în drept obținută în cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. Studiile în drept au fost aprofundate în cadrul programului de masterat „Instituții de drept privat”, organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca.
Citește mai mult

Oana Variu

Oana Variu este membră a Baroului Cluj din anul 2019 și avocat colaborator în cadrul Cabinetului individual de Avocat „Chiș Adina Mihaela”.
Citește mai mult

Ionuț Cocan

Experiență personală și Biografie Ionuț Cocan – Avocat colaborator (extern) . Studii: Licență în drept obținută în cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca.
Citește mai mult